تحولات منطقه

با پایان مهلت ثبت نام در دوره های کاردانی نظام جدید فنی و حرفه‌ای سال ۹۶ و ثبت نام ۱۹۷ هزار نفر در این دوره ها، بخش عمده ای از ظرفیت پذیرش خالی ماند.

ثبت نام ۱۹۷ هزار نفر در کاردانی ها/ ظرفیت فنی حرفه ای خالی ماند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

  به گزارش «قدس آنلاین»،  فرصت ثبت نام در دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶ به دلیل  انتشار اصلاحیه برای دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اعلام کدرشته محل های جدید تا سوم خرداد تمدید شده بود که پس از پایان این مهلت، آمار ثبت نام اعلام شد.

دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش افزود:در نهایت ۱۹۷ هزار و ۷۰۲ نفر در در دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶۶ ثبت نام کردند.

وی افزود: ظرفیت پذیرش در دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶ با ایجاد ۶ هزار و ۲۶۰ ظرفیت جدید، به ۳۰۰ هزار و ۹۴۴ نفر افزایش یافت.  

توکلی خاطرنشان کرد: پذیرش در ۳۱ رشته مورد پذیرش در دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶ به صورت بدون آزمون (پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی) و پذیرش در ۱۱ رشته به صورت با آزمون است.

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: آزمون آن دسته از رشته هایی که پذیرش در آنها با آزمون است جمعه ۱۳ مرداد برگزار می شود و داوطلبان از روز سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۹۶ تا روز پنجشنبه ۱۲ مرداد ۹۶ با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان می توانند نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.

وی گفت: نتایج نهایی پذیرش در رشته های باآزمون و بدون آزمون در دهه آخر شهریورماه ۹۶ اعلام  می شود.

با توجه به اعلام آمار نهایی ثبت نام ۱۹۷ هزار و ۷۰۲ نفر، و ظرفیت پذیرش دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶ تعداد ۱۰۳ هزار و ۲۴۲ ظرفیت خالی ماند.

به گزارش مهر، پذیرش در ۳۱ رشته امتحانی صرفاً با سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) صورت می گیرد و برای این دسته از داوطلبان آزمون برگزار نخواهند شد.

این رشته ها شامل الکترونیک، سرامیک، معدن، ناوبری، الکترونیک و مخابرات دریایی، مکانیک موتورهای دریایی، امور اداری، کودکیاری، طراحی و دوخت، هنرهای تجسمی، فرش دستباف، قلم زنی، امور دامی، گاوداری صنعتی، ساخت و تولید، مرغداری صنعتی، نقشه کشی عمومی – نقشه کشی و طراحی صنعتی، تکثیر و پرورش آبزیان، صنایع فلزی، پرورش زنبور عسل، صنایع چوب و کاغذ، امور زراعی و باغی، چاپ، گل و گیاهان زینتی، ساختمان، ماشینهای کشاورزی، صنایع شیمیایی، نوازندگی ساز ایرانی، صنایع نساجی، هتلداری، متالورژی است.

پذیرش ۱۱ رشته امتحانی از طریق آزمون صورت می گیرد.

این رشته ها شامل الکتروتکنیک، کامپیوتر، مکانیک خودرو، تاسیسات، نقشه کشی معماری، نقشه برداری، حسابداری بازرگانی، مدیریت خانواده، تربیت بدنی، گرافیک، صنایع غذایی است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha